KLĀTIENES PASĀKUMI ATGRIEŽAS

CIETIE RIEKSTI klātienes spēļu sezona ir sākusies!

2019.gadā CIETIE RIEKSTI vienkopus pulcēja vairākus tūkstošus dalībnieku. Pēc Covid-19 pauzes mums beidzot ir dota "zaļā gaisma" klātienes pasākumu atsākšanai.

 

Kā notiek CIETIE RIEKSTI klātienes spēles? 

Spēli var apmeklēt 2 līdz 4 personas komandā. Tev jāizdomā komandas nosaukums un jāreģistrē komanda sadaļā - KLĀTIENES pasākumi.

Viena turnīra jeb sezonas ietvaros tiks kopā izspēlētas piecas dažādas spēles jeb spēles kārtas. Sezonu noslēgsim ar LIELO FINĀLU, kur tiesības piedalīties iegūs kopvērtējuma rezultatīvākās komandas.

Dalībnieki drīkst apmeklēt visas piecas spēles vai arī pēc brīvas izvēles pievienoties tikai kādā atsevišķā spēlē turnīra vidū.  

Viena spēle ietver astoņus jautājumu raundus un papildus uzdevumu. Atbildes tiek iesniegtas rakstveidā. Katras spēles rezultatīvākās komandas tiek apbalvotas.

Spēlē valda brīva gaisotne, un spēles laikā dalībnieki var pasūtīt dzērienus, uzkodas, ēdienu.

 

 

Biežāk uzdotie jautājumi

 

J: Vai spēle ir piemērota bērniem? 

A: Jā, mūsu spēles bieži apmeklē ģimenes ar bērniem. Vienlaikus vecākiem jāņem vērā, ka spēles laikā tiek atskaņota skaļa mūzika, un liela daļa jautājumu var neatbilst mazu bērnu zināšanu līmenim. 

 

J: Vai es drīkstu apmeklēt pirmās kārtas spēli gan Rīgā, gan, piemēram, Ogrē?

A: Nē! Viena kārtas spēle tiek izspēlēta vairākkārt gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. To, vai esi apmeklējis konkrēto spēli var atpazīt pēc spēles kārtas numura, kas redzams spēles aprakstā, vai arī to var noskaidrot, rakstot CIETIE RIEKSTI komandai. 

 

J: Vai atbildes ir jāsauc skaļi?

A: Nē, atbildes tiek iesniegtas uz sagatavotām atbilžu lapām.

 

J: Vai es drīkstu uz spēli ņemt līdzi savus dzērienus un uzkodas?

A: Nē. Katra spēle notiek kādā no Latvijas kafejnīcām vai restorāniem, un spēles laikā ir iespējams iegādāties gan dzērienus, gan uzkodas (citviet arī siltos ēdienus).

 

J: Vai dalībnieki manā komandā var mainīties no spēles uz spēli?

A: Jā! Saglabājiet komandas nosaukumu un ievērojiet dalībnieku skaitu!

 

J: Vai es sezonas vidū varu mainīt savas komandas nosaukumu, saglabājot komandas rezultātus?

A: Jā, tas ir atļauts. Tādā gadījumā par to rakstveidā ir jāpaziņo CIETIE RIEKSTI komandai.